Onroerend Erfgoed Hasselt

Hoe ver staat het met ons “Dossier C-Mine” ?

Fase 1

In een eerste fase hebben we gesprekken en e-mailverkeer gehad tussen MLB en het stadsbestuur van Genk.  Het stadsbestuur heeft geen bezwaar tegen het plaatsen van een antenne en een repeater in schachtbok 2 op de mijnsite C-Mine in Genk, Winterslag.

Fase 2

In een tweede fase hebben we een uitgebreid en compleet dossier moeten samenstellen voor de Vlaamse Overheid, meer bepaald de dienst Onroerend Erfgoed.  Dit compleet dossier werd gisteren samengesteld door de ondervoorzitter en de secretaris van MLB.  Het omvat alle e-mailverkeer, het formulier van Onroerend Erfgoed, een overzichtelijke fotobundel met toelichting, een kopie van onze BIPT-vergunning van onbemand MLB-radiostation ON0MLB, en meer info over de vzw UBA en B-EARS.

Afgifte dossier

Dit dossier is vandaag, vrijdag 24 juli 2015 omstreeks 10.45 uur, door de MLB-secretaris, persoonlijk en tegen ontvangstbewijs, afgegeven aan een medewerkster van de dienst Onroerend Erfgoed te Hasselt.  Ons dossier zou compleet zijn.

Afwachten en duimen …

Binnen de dertig dagen zouden we een schriftelijk antwoord krijgen.
Nu kunnen we alleen nog maar afwachten en duimen …  😉

Wordt vervolgd …

vach[1]

 

Delen via deze sociale media