MFJ stopt op 17 mei 2024 met de productie

25 april 2024

Beste HAM-vrienden,

Het is met pijn in het hart terwijl ik deze brief schrijf.

Zoals velen van jullie inmiddels hebben gehoord, stopt MFJ op 17 mei 2024 met de productie ter plaatse in Starkville, Mississippi. Dit geldt ook voor onze zusterbedrijven Ameritron, Hygain, Cushcraft, Mirage en Vectronics.

De tijden zijn veranderd sinds ik 52 jaar geleden met dit bedrijf begon. Onze productlijn groeide en groeide en bloeide. Covid heeft alles veranderd in bedrijven, ook die van ons. Het was de zwaarste klap die we ooit hebben gehad en we zijn er nooit helemaal van hersteld.

Ik ben dit jaar 80 geworden. Ik had nooit echt aan pensioen gedacht, maar het leven is zo kort en mijn tijd met mijn gezin is zo kostbaar.

Ik wil al onze medewerkers bedanken die door de jaren heen samen met mij dit bedrijf hebben helpen opbouwen. We hebben veel medewerkers die 10, 20, 30, 40 en meer jaar van MFJ hun carrière hebben gemaakt.

We blijven MFJ-producten verkopen na 17 mei 2024. We hebben veel voorraad op voorraad. We zullen in de nabije toekomst reparatieservicewerkzaamheden blijven aanbieden voor eenheden buiten de garantie en binnen de garantie.

Tot slot een speciaal woord van dank aan al onze klanten en onze dealers die van MFJ al zoveel jaren een wereldwijde naam en een winstgevend bedrijf hebben gemaakt. Jullie worden allemaal enorm gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, 73s
Martin F. Jue, K5FLU

Klik hier en bezoek de site van MFJ Enterprises.

Bron: https://us8.campaign-archive.com/?u=5d1a901ab5566bc2f1072c43e&id=e196cbfdd6

Delen via deze sociale media