Ledencongres en algemene vergadering van de UBA

Op zaterdag 4 mei vonden het jaarlijkse ledencongres en de algemene vergadering van de UBA plaats. De organiserende sectie van Luik LGE had als locatie het kasteel van Val-St-Lambert gekozen. Er waren 117 aanwezigen en 89 leden namen deel aan de algemene vergadering.

In de voormiddag werden na de lezing van de HF Commissie de bekers van verschillende door de UBA georganiseerde wedstrijden uitgereikt. Onze club mocht er twee in ontvangst nemen! Maak maar plaats op dat schap in de Poolse zaal 😉

In de namiddag, tijdens de algemene vergadering werden alle verkozen DM’s en CM’s bekend gemaakt. Hoewel dit volgens het reglement niet moet werd er toch gestemd om onze blijk van appreciatie te tonen voor de inzet van onze , DM’s en CM’s. De stemming was bijna unaniem. Proficiat Johny ON4VJ (DM Limburg) en Michel ON6MID (CM MLB)!

In de rangschikking van de Beker van de Erevoorzitter ON4WF eindigde MLB op een knappe 17de plaats. Dat leverde ons 130 euro aan prijzengeld op. Via deze beker wil de UBA de secties belonen die, deelnemen aan contests, hambeurzen organiseren en actief onze hobby promoten aan het brede publiek. Mits wat engagement kan MLB dit jaar zeker nog een aantal plaatsen klimmen in de ranking.

Delen via deze sociale media