De UBA matrix-server

Met andere leden van je sectie babbelen over een antenne-project, foto’s delen met amateurs uit heel Belgie over je APRS node, videos bekijken vanuit het ham-YOTA telegram-kanaal zonder dat je zelf op telegram zit, rechtstreeks praten met de ontwikkelaars van het nieuwe M17 digital voice protocol, een stukje source-code bekijken in de internationale arduino groep, een privé babbel met een lid van de DARC die je al jaren kent, zelf een klein groepje aanmaken voor het organiseren van de velddag en zelfs voice- en video-oproepen.

Met de UBA matrix-server kan het allemaal.

De UBA matrix-server is nu open voor iedereen.
Je aanmelden kan via deze link: https://www.uba.be/nl/contact/meld-je-nu-aan-bij-matrix

LEES MEER

Bron & copyright: website UBA – Alle rechten voorbehouden.

Deel, mail en/of print dit artikel