Resultaten MLB-velddag 2023

Op de website van de UBA kan je nu de officiële resultaten terug vinden van de “UBA IARU Region 1 Fieldday SSB” of kortweg onze jaarlijkse MLB-velddag. We namen deel in de categorie QRP 24h onder de roepnaam ON4MLB/P.

Dat leverde ons officieel 153 verbindingen op met volgende wisselende operatoren: ON1LW, ON1RB, ON1PV, ON4QW, ON4DGT, ON5IA, ON5IJ en ON6MID. Een dikke proficiat aan allen met dit resultaat!!!

Klik hier en bekijk alle resultaten op de UBA-site.

We hoeven het niet meer te zeggen … Onze velddag was een groot succes!

Afgelopen SSB velddag was één van de betere, misschien wel dé beste van de afgelopen jaren. We konden gebruik maken van een prachtige locatie midden in het natuurgebied De Maten. Ver weg van enige vorm van QRM. Het ruisniveau was nagenoeg S0-S1.

Bij mooi weer is alles prettiger, en ook daar hadden we deze velddag geen gebrek aan, met temperaturen die vlotjes boven de 25° gingen.

We maakten met ons QRP station 153 verbindingen, waarmee we naar alle waarschijnlijkheid, net zoals bij de CW velddag, de eerste plaats binnen onze categorie wegkapen. Hiermee hebben we de lat voor volgend jaar ook niet te hoog gelegd. Het was een ideale velddag om onze nieuwe operatoren te laten kennismaken met dit boeiend onderdeel van onze hobby.

Zonder de vele helpende handen, de bezoekers, pizza’s, koffie en koffiekoeken was deze velddag niet geworden wat hij geweest is. Het bestuur van MLB wenst dan ook iedereen te bedanken die geholpen, deelnomen, of interesse getoond heeft voor deze succesvolle editie!

Met dank aan ON5IA, Frederik, voor dit verslag.

Delen via deze sociale media