Geslaagde MLB-velddag 2023

Hallo, wat een TOP-weekend !!!
Wat een fijne en geslaagde MLB-velddag.

We hadden eigenlijk alles mee … letterlijk en figuurlijk: vooral het weer, het materiaal, vele helpende handen, bezoekers, … enz. En dit met de steun van “Natuurpunt” op de prachtige locatie van “De Slagmolen” aan het “Bezoekerscentrum de Maten”.

Onze voorzitter zei dat dit één van de meest aangename en succesvolle velddagen is geweest.
Dat wil toch al wat zeggen, als de voorzitter het zegt.

Het meest geweldige voordeel was dat we “geen stoorelementen” in de buurt hadden in deze prachtige natuur en dit mooie reservaat van “De Maten”. Dat is natuurlijk ideaal voor een goede ontvangst.

Bij deze wil het MLB-bestuur iedereen bedanken die heeft meegewerkt en deelgenomen aan deze fantastische velddag.

En hierbij willen we natuurlijk niemand vergeten: het bestuur en contactpersoon Evelyne van Natuurpunt voor de geweldige accomodatie en het verlenen van de toestemming om op dit domein onze tenten te mogen opslaan, aan alle andere medewerkers waaronder onze “tentenbouwers” – de vrienden van de Poolse vereniging – op wiens steun we elk jaar mogen rekenen, onze eigen MLB-leden die hebben meegeholpen, aan alle operatoren en co-operatoren voor het maken van de vele verbindingen, aan toevallige bezoekers, bezoekers van andere secties, en andere sympathisanten, en alle anderen die we mochten vergeten zijn.

Hopelijk kunnen en mogen we dit volgend jaar herhalen op deze prachtige locatie.


Enkele sfeerbeelden van deze velddag.


Enkele foto’s van ON3HJX, Johan

 

 

 


En deze foto werd genomen door ON5IA, Frederik
(bezoek in de MLB-tent)

Deel, mail en/of print dit artikel