Vrijdag 21 april 2023 ► Bespreking projecten

Voor de lezing van april hebben we jullie medewerking nodig.

Wat hebben we de afgelopen 3 corona jaren allemaal gemaakt en gekocht? Waar ben je trots op, en hoe heb je het aangepakt? ON5IA zal deze informatie in een presentatie gieten die ook achteraf gedeeld zal worden.

Op dit moment staat de teller al op 7 projectjes en 5 interessante en soms ook verrassende aankopen.

Stuur jou projectje of aankoop door naar on5ia@uba.be. Als het kan met een foto én een korte uitleg.

Bericht van de webbeheerder - Aanpassing layout MLB-site
Beste MLB-lid, beste bezoeker, ik heb de layout van de MLB-site moeten aanpassen omdat de 'Externe Sites' in het pulldown-menu 'Hyperlinks' anders niet allemaal bereikbaar waren. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. 73 de ON1PV - Peter - webbeheerder.

Copyright © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.

NAAR BOVEN