Sluit u aan bij de MLB-groep

Klik op onderstaande link en schrijf je in.

https://groups.io/g/on4mlb

Geavanceerd groepsbeheer

Groups.io ondersteunt alle opties die je zou verwachten in een moderne groepsservice.

Maak een aankondiging, gemodereerde of beperkte groep. Pas de verschillende welkomst-, afscheids-, maandelijkse en wachtende abonnementsberichten aan. Definieer vervolgens meerdere eigenaren en moderators met behulp van ons volledige machtigingssysteem. Houd de groep in de gaten via het activiteitenlogboek en volg de e-mailbezorging aan leden. Keur berichten van gemodereerde gebruikers goed via de website of via e-mail. Beheer of vergrendel automatisch individuele groepsonderwerpen na een bepaald aantal dagen. Ontspan in de wetenschap dat Groups.io bounces en autoresponders automatisch afhandelt en dat we DMARC-compatibel zijn.

Groups.io biedt het volgende:

  • Integratie met andere services, waaronder: Github, Google Hangouts, Dropbox, Instagram, Facebook-pagina’s en de mogelijkheid om feeds in uw groepen te importeren.
  • Bedrijven en organisaties kunnen hun eigen privégroepen hebben op hun eigen subdomein.
  • Betere archieforganisatie, met behulp van hashtags.
  • Veel meer opties voor e-mailbezorging.
  • De mogelijkheid om discussies of hashtags te dempen.
  • Volledig doorzoekbare archieven, inclusief zoeken in bijlagen.

Met hashtags kunt u uw archieven beheren en ordenen. Tags kunnen een vervaldatum hebben; onderwerpen met die tags worden automatisch verwijderd na de opgegeven tijd. Tags kunnen ook worden ingesteld als Geen e-mail, voor wanneer u berichten in het archief wilt opnemen, maar niet wilt dat ze naar de groep worden verzonden. Tags kunnen worden beperkt tot een vooraf gedefinieerde set. En natuurlijk zijn de archieven doorzoekbaar op tag.

U kunt afzonderlijke onderwerpen en hashtags dempen. En we hebben een reeks krachtige abonnementsopties. U kunt elk bericht ontvangen. Of u kunt ervoor kiezen om alleen het eerste bericht in een onderwerp te ontvangen, met de optie om het onderwerp later te volgen. Of u kunt ervoor kiezen om alleen berichten te ontvangen in onderwerpen die u start. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om helemaal geen e-mails te ontvangen.

Krachtige integraties

Groups.io werkt met de diensten die jij en je team al gebruiken. Premium-groepen ondersteunen de volgende integraties:

  • E-mail – Maak een e-mailadres voor alleen ontvangen dat berichten in uw groep plaatst.
  • Feeds – Post items van RSS-feeds naar uw groep.
  • GitHub – Post naar uw groep wanneer code wordt vastgelegd in een repository.
  • Trello – Plaats berichten in je groep wanneer er activiteit is op een Trello-bord.

En we voegen voortdurend meer integraties toe.

Delen via deze sociale media