Vrijdag 17 februari 2023 ► Voordracht over POCSAG en DAPNET + uitgestelde nieuwjaarsreceptie

PE2KMV, Ronald, zal een voordracht geven over POCSAG.
(Post Office Code Standardisation Advisory Group)

Ronald gaat in die lezing eerst in op POCSAG in het algemeen en vervolgens op de werking en de structuur van DAPNET. Ingewikkeld is het niet maar je moet even door hebben hoe het precies in elkaar zit. Tot slot gaat hij in de lezing ook in op toepassingen.

Dat wordt weer een boeiende avond.

Klik hier voor meer info over POCSAG.

Bericht van de webbeheerder - Aanpassing layout MLB-site
Beste MLB-lid, beste bezoeker, ik heb de layout van de MLB-site moeten aanpassen omdat de 'Externe Sites' in het pulldown-menu 'Hyperlinks' anders niet allemaal bereikbaar waren. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. 73 de ON1PV - Peter - webbeheerder.

Copyright © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.

NAAR BOVEN