Oproep om mee te werken aan de verenigingenbeurs

Op zaterdag 4 februari 2023 pakt de Dienst Cultuur van de stad Genk uit met een nieuw initiatief, nl. “de verenigingenbeurs”.

Deze zal, samen met de “jaarlijkse nieuwjaarsreceptie”, plaatsvinden in de stadsbibliotheek in het centrum van Genk.

Verschillende verenigingen stellen zichzelf voor.

Overal in de bib staan verenigingen ‘opgesteld’ om zich op een interactieve, leuke manier voor te stellen. En dit van 10u tot 16u. Via een speelfiche gaan dus de overige verenigingen en bezoekers op zoek naar de antwoorden in die verschillende standjes. Via de plattegrond kunnen ze zien waar alle verenigingen staan en als ze nadien de speelfiche ingevuld teruggeven, maken ze kans op een leuke prijs.

De geselecteerde verenigingen voor dit event mogen dingen tonen en meenemen naar de bib, zoals een vespa voor de vespaclub, drie personen in een outfit uit WOII door Taskforce Liberty, foto’s van uitstappen en activiteiten van de Italiaanse clubs, misschien zelfs lekkernijen, een mobiele zendmast voor de radioclub, … enz.

M.a.w. neem mensen mee op ontdekkingsreis door Genk. Het is dus een winwin-situatie. Eerst en vooral leren de verenigingen elkaar wat beter kennen. En anderzijds kunnen ook de reguliere bezoekers van de bib de verenigingen ontdekken.

Amateur Radio Club MLB is door de stad Genk geselecteerd om hieraan deel te nemen en mee te werken. MLB heeft hierop toegezegd. Het is alweer een unieke kans om aan velen onze fantastische hobby voor te stellen en onze club te promoten.

Zijn er binnen onze club leden die hieraan willen meewerken?
Heel fijn. Laat het ons weten en stuur een mail via ons contactformulier.

Alvast bedankt.

Noteer dus zaterdag 4 februari 2023 in je agenda en breng MLB een bezoekje in de stadsbibliotheek in het centrum van Genk.

Men zegge het voort …