Oproep tot kandidaatstelling

Geplaatst door

In overeenstemming met art. 15 tot en met 17 van de statuten, goedgekeurd op de algemene vergadering van 8 oktober 2022, en met art. 29 tot
en met 39 van het intern reglement, doen wij een oproep tot kandidaatstelling voor bestuurders en voorzitters van de secties.

Bestuurders
Dit jaar dienen drie bestuurders vervangen te worden in de schoot van het bestuursorgaan voor een mandaat van drie jaar. Teneinde een kandidatenlijst op te stellen, doet het bestuursorgaan een oproep tot alle vaste leden die hun kandidatuur willen indienen.

Zij kunnen dit schriftelijk doen tot en met 31 december 2022 aan het adres van de voorzitter van de UBA, Claude van Pottelsberghe de la Potterie Bruggesteenweg 77, 8755 Ruiselede of via email on7tk@uba.be.

Voorzitters van de secties
Ieder vast- of toegetreden lid dat zijn kandidatuur wil stellen voor de periode van één jaar dient dit schriftelijk aan zijn provinciaal voorzitter te melden voor 31 december 2022.

Raadpleeg CQ-QSO voor de voorwaarden voor het indienen van een kandidatuur van bestuurder of voorzitter van een sectie en modaliteiten.

Bron & copyright: CQ-QSO 12-12 2022 – Alle rechten voorbehouden.