Repeaters ONØLB terug “on the air”

In de week van 13 mei werd de ondergrondse 230V-voedingskabel van ON0LB, die in een plantage staat, doorboord bij werkzaamheden. Op vrijdag 20 mei werd de beschadiging gevonden door Hugo, ON6HN en Ben, ON5SB en tevens de technische man van ON0LB, en op 21 mei door deze 2 leden van ZLB hersteld. TKS

Zo zijn deze repeaters weer beschikbaar en kan de maandelijkse coronaronde op de laatste zondag van de maand om 20u00, dus op zondag 29 mei, plaatsvinden.

73,
Johny, ON4VJ


ON0LB is het roepteken van de 3 repeaters opgesteld te Vreren bij Tongeren in Belgisch Limburg.
Het gaat om 2 repeaters op UHF één in FM, één in DV en één repeater op VHF in FM. Deze hebben als doel: een goede communicatie aan te bieden in onze provincie en ver daarbuiten aan iedere gelicencieerde radioamateur.

LEES MEER

Bron & copyright: website ONØLB – Alle rechten voorbehouden.

Bezoek ook de site: http://www.on0lb.be/.

Deze site delen via sociale media