Aanpassing DMR talkgroep

Beste OM, morgen 2/4 wordt op DMR talkgroep 206 het standaard oproepkanaal voor België. Talkgroepen 2061 en 2062 blijven voorlopig (2 maanden) ook nog beschikbaar op slot 1. Als nadien alles goed werkt zouden Talkgroepen 2061 en 2062 per 1 juni naar slot 2 verhuizen en gebruikt worden als een on demand talkgroep. Meer info hierover in CQ-QSO van 03-04 2022.

Voor diegenen die wensen om deze kleine aanpassing in hun toestel te programmeren (kleine aanpassing), ben ik zondag 3/4 tussen 15u en 18u beschikbaar in de Poolse Zaal (clubhuis) om dit uit te voeren. Graag wel even een seintje vooral als je komt zodat ik een idee heb van wie ik allemaal kan verwachten.

Voor alle duidelijkheid, dit is geen aprilgrap.
Best 73’s, Michel.

Bericht van de webbeheerder - Aanpassing layout MLB-site
Beste MLB-lid, beste bezoeker, ik heb de layout van de MLB-site moeten aanpassen omdat de 'Externe Sites' in het pulldown-menu 'Hyperlinks' anders niet allemaal bereikbaar waren. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. 73 de ON1PV - Peter - webbeheerder.

Copyright © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.

NAAR BOVEN