UBA 75 On The Air

Deelnameformulier

Beste MLB-lid, je kan nu je deelname aan het speciale event “UBA 75 On The Air” plannen via dit formulier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sfIPNUgTh6LQW0SYJXrpA7DNYVH8glNpNqi6dgB7Rfw/edit?usp=sharing


Van 1 januari t.e.m. 28 februari 2022

Beste,

In 2022 zal het precies 75 jaar geleden zijn dat de UBA werd opgericht. De UBA HF-commissie, gesteund door de Raad van Bestuur, heeft het plan opgevat om n.a.v. deze verjaardag een bijzondere activiteit te organiseren.

Elk deelnemend UBA clubstation krijgt gedurende de maanden januari en februari ’22 een bijzonder roepteken toegewezen. Dit bestaat uit de prefix ON75 gevolgd door de drieletterige afkorting van de lokale afdeling (bijvoorbeeld ON75TWS).

Naar analogie met vorige events (UBA70, OR18, STAYHOME enz.) zal de UBA een herinneringsdiploma uitgeven. Bedoeling is dat individuele clubleden van thuis uit het “special event station” van hun gewest massaal in de lucht brengen op alle gebruikelijke frequentiebanden en in alle gangbare modi. Alle hieraan verbonden kosten (BIPT rechten, QSL kaarten, enz.) zullen door de UBA worden gedragen.

73
Egbert Hertsen – ON4CAS
UBA HF Manager


Het reglement

Het evenement zal lopen van 1 januari t.e.m. 28 februari 2022. Tijdens deze twee maanden is het de
bedoeling dat elk van bovenvermelde ON75 stations een zo groot mogelijk aantal verbindingen
maakt op de diverse HF, VHF en UHF banden en dit in alle gangbare modulatiemodi.

Lees hieronder meer over de regels in verband met dit event.


Deelnameformulier

Beste MLB-lid, je kan nu je deelname aan het speciale event “UBA 75 On The Air” plannen via dit formulier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sfIPNUgTh6LQW0SYJXrpA7DNYVH8glNpNqi6dgB7Rfw/edit?usp=sharing


Deze site delen via sociale media