Beste DM,
Beste collega radioamateurs,

Om “Feniks 2020 – De groote wederopbouw in de Westhoek” wereldwijd mee onder de aandacht te brengen, slaan de radio(zend)amateurs van de UBA-secties ARA uit Gullegem en IPR uit Ieper de handen in elkaar ! Met goedkeuring van de UBA vzw èn het BIPT kregen wij voor de volledige maand november 2020 een speciale, tijdelijke clubvergunning toegekend met als roepteken OP20FENIKS.

Ons radioamateurstation staat opgesteld in de directe omgeving van het gedenkteken van “Hill 62”, gelegen aan de Canadezenlaan te 8902 Zillebeke-Ieper. OP20FENIKS zal te horen zijn op HF (de korte golf-decameterbanden) en op VHF (de 2m-band) in SSB (fonie), CW (morse) alsook in enkele Digi-modes (onder meer RTTY, SSTV en FT8). Het HF-station vindt onderdak bij de heel vriendelijke eigenaars van het “Hill62 Sanctuary Wood Museum”, Canadalaan 26 te 8902 Zillebeke-Ieper. Het VHF-station vindt zijn uniek plaatsje wat verderop, in de grasvlakte langsheen de rechterzijde van het gedenkteken van “Hill 62”, mooi tussenin twee enorm grote bomen op ongeveer 58 m ASL.

ARA & IPR activeren het Special Event Station OP20FENIKS op zondag 1 nov, maandag 2 nov, zaterdag 7 nov, zondag 8 nov, woensdag 11 nov, zaterdag 14 nov, zondag 15 nov, zaterdag 21 nov, zondag 22 nov, zaterdag 28 nov en zondag 29 nov (telkens tussen 9 uur en 18 uur). Tijdens de volledige maand november worden de ARA-Vriendenronde op dinsdagavond èn de IPR-Vriendenronde op donderdagavond telkenmale geactiveerd met onze unieke call OP20FENIKS.

Alle radioamateurs, luisteramateurs, familie, vrienden èn geïnteresseerden zijn van harte welkom !

Als bijlage bezorg ik jullie een PDF-flyer mbt het “Special Event Station – OP20FENIKS” in het Nederlands, alsook de vertalingen in het Frans, het Engels en het Duits.

Mag ik jullie bij vragen om deze Flyer door te sturen naar alle CM’s binnen jullie Provincie ?

Graag nodigen wij jullie uit voor een bezoek aan ons Special Event Station – OP20FENIKS. Ofwel tot horens op de frequentie…

Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie medewerking !

Best 73 & Mvg,

Kurt Demeyere – ON5UT, ex-ON1DI
SRS-2008635 ; ARACCMA N° A15-076
Generaal Deprezstraat 29 ; B-8530 Stasegem-Harelbeke
E-mail : Kurt.Demeyere@telenet.be
GSM 00 32 473 96 44 41

Deze site delen via sociale media