Brief aan leden UBA-Limburg

Mail van DM-Limburg ON4VJ – 7 mei 2020 11:35

Beste CM,

In bijlage vind je een brief in pdf, die ik vandaag opgesteld heb en die bestemd is voor alle sectieleden. Gelieve dus dit pdf-bestand op jouw beurt verder te verspreiden naar jullie leden om de nieuwe maatregelen, die nu van toepassing zijn op het Limburgs UBA-verenigingsleven bekend te maken.

De brief is gericht aan alle individuele leden, maar kan natuurlijk bijkomend op de eventuele sectie-website gepubliceerd worden.

Bij voorbaat dank.

73,
Johny, ON4VJ


OPGELET !!!
De URL of het webadres in onderstaande brief (PDF), die verwijst naar de verschillende lockdownrondes en dewelke gepubliceerd staan op de UBA-site, is echter niet correct. Deze schakelt u door naar een doodliggende pagina. Dit is het correcte webadres: https://www.uba.be/nl/qso-rondes