2de Limburgse “Lockdown-ronde”

Beste Vrienden

Na het overweldigend succes van de eerste provinciale ‘lockdown-ronde’ van vorige week zondag (meer dan 40 deelnemers!) is besloten deze ronde te herhalen tot de lockdown maatregelen opgeheven worden. Veel amateurs hebben hun ‘oude’ hobby terug opgenomen en dit is dus een uitgelezen kans om nog eens een qso met hun te maken!

Zodoende nu zondag 12 april een tweede ronde, ditmaal op zijn ‘Paasbest’, vanaf 20u00 op ON0LB (145.775Mhz – CTCSS:131.8Hz – de subtoon is optioneel want eens de repeater open is werkt hij ook zonder subtoon)

Deze week hebben we dankzij ON5HB en ON4VLM een extraatje speciaal voor ONL’s en de amateurs die buiten het bereik van de repeater wonen: ON5HB (Bas) stelt gedurende de lockdown zijn VHF-Webdsr open voor iedereen waardoor je qso’s op de 2meter band, dus ook op ON0LB, perfect via het internet kan volgen. Hier is de link: http://heppen.be:8092

Nog de beste 73’s en hopelijk tot zondag!

Danny – ON4ABR

Deze site delen via sociale media