Sociaal Netwerk MLB

Nieuw : het Sociaal Netwerk MLB
Webadres : https://sn.on4mlb.be/

Wat is de bedoeling van dit platform?

Dit platform werkt een beetje als elk ander sociaal medium, zoals bijvoorbeeld Facebook. Men kan hier gratis en vrijwillig registreren en deelnemen aan discussies, zich aansluiten bij een groep of een eigen groep aanmaken, korte berichten online plaatsen, bestanden uploaden en ter beschikking stellen, pagina’s of een blog aanmaken, … enz.

Voor wie is dit online platform?

Voor iedere radioamateur die zich geroepen voelt zich aan te sluiten bij dit sociaal netwerk in het algemeen en voor leden van Amateur Radio Club MLB, of de UBA sectie Midden-Limburg, in het bijzonder.

Hoe ga ik tewerk?

PS. Gebruik als “weergavenaam” en “gebruikersnaam” uw ROEPNAAM (in drukletters) !!!

Nog vragen?

Klik hier en stuur een e-mail.

Veel plezier op dit Sociaal Netwerk MLB !!!

73 de ON1PV – Peter
Secretaris / Webbeheerder
Amateur Radio Club MLB

Deze site delen via sociale media