Sfeerbeelden DVDW 2018

De dag van de wetenschap 2018 was weer een groot succes. Zeker op de campus van UHasselt … en vooral aan de stand van de radioamateurs.

Hier enkele sfeerbeelden van deze actieve wetenschapsdag voor jongeren.

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
Deel dit onderwerp via deze sociale media: