Nationaal Congres UBA 2018

Op zaterdag 5 mei 2018 is het weer zover!

Het UBA-congres gaat dit jaar door in de gebouwen van het Dommelhof te Neerpelt (Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt). Dat dit een prachtlocatie is, zal iedereen met eigen ogen kunnen vaststellen. Alles nodigt ertoe uit om er een prachtige UBA- en familiedag van te maken.

In tegenstelling tot vorig jaar zal het officiële gedeelte met de Algemene Vergadering plaatsvinden in de namiddag. In de voormiddag bestaat het programma uit een gedeelte met voordrachten, een hambeurs en tal van demonstraties. De hele dag door is er ook een tentoonstelling met zeer uiteenlopende stands, zeker uw bezoek waard. Voor familieleden en “non-techneuten” is een leuk dagprogramma uitgewerkt.

Meer info? Klik hier.

Deel dit onderwerp via deze sociale media: