De nieuwe privacywetgeving

Op 25 mei 2018 veranderen de regels van de wet op de privacy drastisch.

Deze revolutionaire update over hoe men moet omgaan met gegevens, data en privacy van anderen, heeft ook een weerslag op overheden en bedrijven, maar ook kleine organisaties en verenigingen, die tegen dan heel wat maatregelen moeten nemen om “privacyproof” te zijn.

De Europese privacywetgeving, de General Data Protection Regulation (GDPR) of in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt hoe er moet worden omgegaan met persoonsgegevens.

Lees het volledige artikel op de website van VRT NWS of surf naar https://www.eugdpr.org/.

View Fullscreen

Slechts 34% van de websites in de EU
is klaar voor de nieuwe GDPR.
LEES MEER

Copyright 2014-2018 © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.