MLB-nieuwjaarsreceptie 2018

Onze MLB-clubavond van vrijdag 19 januari 2018 stond in het teken van Nieuwjaar.

De avond werd geopend door onze voorzitter ON5JD die ieder van ons het allerbeste wenste voor het nieuwe jaar 2018.

Hierna volgde een toast op het nieuwe jaar met een lekker Pools borreltje.

Elke aanwezige ontving van de penningmeester (lees het MLB-bestuur) 2 consumptiebonnetjes.

Met wat versnaperingen en een drankje nam onze ondervoorzitter ON6MID het woord over van de voorzitter.

Deze gaf in grote lijnen aan wat er dit jaar als hoofdthema’s op het programma staat bij MLB.

MLB gaat dit jaar deelnemen aan de contest OT70MLB in verband met de viering van 70 jaar UBA. Verder had de ondervoorzitter het over het organiseren van de JOTA met de scouts van Genk en de deelname aan de UBA HF Velddag, dewelke voor MLB 2 dagen zou plaatsvinden in de Ardennen.

Na het korte betoog van onze ondervoorzitter, nam ook de DM-Limburg ON4VJ even het woord. Hij legde de klemtoon op het Nationaal Congres van de UBA, samen met de Hambeurs, beiden georganiseerd door de sectie NOL, dewelke dit jaar zal plaatsvinden in Het Dommelhof.

Tot slot werd Goscha in de bloemetjes gezet door onze ondervoorzitter. Zij zorgt er elke maand voor, jaar in jaar uit, dat alles klaar staat in ons clublokaal als de deuren opengaan, en dat iedereen voorzien wordt van “een natje”.

Copyright 2014-2018 © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.