Expect The Unexpected

      Reacties uitgeschakeld voor Expect The Unexpected

Hytera en Siemens slaan de handen in elkaar.

Hytera, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve Professional Mobile Radio (PMR) -communicatieoplossingen, en Siemens Limited China (Siemens) ondertekenden een overeenkomst over uitgebreide en duurzame strategische samenwerking in Industry 4.0, Lean Production en Intelligent Manufacturing tijdens de 19e sessie van China International Industry Fair in Shanghai op 7 november 2017. Het document is ondertekend door Zeng Hua, Senior VP van Hytera en Wang Haibin, Executive VP & General Manager van Digital Factory Division, Siemens. Volgens de overeenkomst zal Hytera in samenwerking met Siemens een ‘Hytera-Siemens Industry 4.0 Intelligent Production Showroom’ bouwen op zijn industrieterrein.

De heer Zeng Hua, Senior VP van Hytera, en de heer Wang Haibin, Executive Vice-President van Siemens, ondertekenden de strategische

Volgens de overeenkomst krijgt Hytera overleg op het hoogste niveau voor digitalisering, product lifecycle management (PLM) -software en complete automatiseringsoplossing door Siemens. “We hebben altijd aangedrongen op het implementeren van een intelligente productievisie en het verbeteren van de productiecapaciteit en het beheer in ons wereldwijde productiecentrum in Shenzhen, omdat we geloven dat geavanceerde technieken en uitstekende kwaliteit ons meer concurrerend kunnen maken op de wereldwijde markt. De strategische samenwerking met Siemens zal onze intelligente besluitvorming en operationele efficiëntie op het gebied van R & D, ontwerp, productie en service helpen verbeteren en daarom kunnen we een betere klantervaring bieden, “zei dhr. Zeng Hua, Senior VP van Hytera, bij de strategische ondertekening ondertekeningsceremonie.

“Siemens is de enige onderneming die ‘The Digital Twin’ kan leveren voor de volledige waardeketen, van het proces van productontwikkeling en productie tot fabrieksbeheer. We hebben een aantal voorbeelden opgebouwd van digitaliseringsbedrijven met Chinese bedrijven uit de automobielindustrie, elektronica, voedingsmiddelen, textiel, apparatuurproductie, farmacie en staal, “zegt Wang Haibin, Executive VP & General Manager van Digital Factory Division bij Siemens , “De samenwerking met Hytera zal een volgende prestatie zijn, die we helpen bij het volledig digitaal transformeren van lokale bedrijven.”

Hytera iHPS-strategie

Begin 2013 kwam Hytera met de “Intelligent Hytera Production System” (iHPS) -strategie en blauwdrukte een gedigitaliseerde fabriek met een reeks acties zoals het optimaliseren van de productieomgeving en -proces, het automatiseren van testen en assembleren, het elimineren van fabricagezwakte om te evolueren naar productie-intelligentialisatie. . De iHPS-strategie heeft de toekomst en de richting van Hytera High-tech Manufacture Center aangegeven en kan verder gedetailleerd worden geïnterpreteerd als het streven van Hytera naar uitmuntendheid en perfectie. Met de voortdurende investeringen in automatisering en informatica in de komende tijd, zal Hytera een wereldwijd prestigieuze PMR-industriële basis bouwen.

De kern van de intelligente productie bestaat uit het verbinden en gebruiken van de gegevens van de marktvraag, onderzoek en ontwikkeling en productie. Op basis van de bovenstaande overweging introduceert Hytera de Siemens PLM-oplossing als een informatiseringsplatform voor intelligente productie en werkt samen met Siemens, een vakman en leverancier van wereldklasse en een belangrijke speler van Industry 4.0, om zijn prestaties op een aantal gebieden zoals: teamsamenwerking, projectmanagement, projectlevering, productontwikkeling en productie, producteigenschappen en kwaliteit.

Over Siemens AG

Siemens AG, opgericht in 1847, is een wereldwijd technologiecentrum dat actief is in meer dan 200 landen en zich richt op elektrificatie, automatisering en digitalisering. Als een van ’s werelds grootste producenten van energie-efficiënte en hulpbronnenbesparende technologieën, heeft Siemens leidende posities in efficiënte oplossingen voor energieopwekking en stroomtransmissie, infrastructuuroplossingen, automatisering, drive- en softwareoplossingen, evenals apparatuur voor medische beeldvorming en laboratoriumdiagnostiek.