De auto tuner voor een magnetic loop

Geplaatst door

Gisterenavond, op onze MLB-clubavond van vrijdag 20 oktober 2017, gaf ON5IA, Frederik, een mooie uiteenzetting en goed voorbereide presentatie, met bijhorende demonstratie, over het project “De auto tuner voor een magnetic loop”, waaraan hij samen met ON6DR, Tonny, en ON4AMH, Francis, maanden lang gewerkt heeft.

Samen heeft dit trio verschillende maanden gewerkt aan dit zeer leuke en succesvolle project. Met veel “bloed, zweet en tranen”, om het met een cliché uit te drukken, hebben zij een prachtige “autotuner” in elkaar gebokst, dewelke kan gebruikt worden voor het afstemmen van een magnetic loop.

Het ging dus niet over de bouw of constructie van een magnetic loop zelf, maar enkel en alleen om de sturing voor het tunen van dit soort antenne’s.

Wij danken hun voor dit mooi initiatief, het eindresultaat en dit geweldig project.

Veel succes met jullie volgende projecten.

De foto’s omtrent deze voorstelling en demonstratie, kan je terug vinden op de MLB-drive.