Vandaag, 30 september 2017, belandde bij iedere Genkenaar het stadsmagazine 3600 in de brievenbus.

Op pagina 11 in de rubriek “Samen Stad – Leve de nostalgie” verscheen een kort, krachtig en bescheiden artikel over onze club MLB. Er wordt vermeldt wanneer deze sectie opgericht werd, wat wij doen, hoeveel leden we tellen ,waar we samenkomen, en wat we doen om onze viering “65 jaar MLB” kracht bij te zetten.

Op het einde van het artikel wordt verwezen naar het internetadres van onze website en het mailadres van de club. En toekomstige radioamateurs vinden een antwoord op de vraag : “Hoe kan ik radioamateur worden?”.

Voor de inwoners van Genk, veel leesplezier.
De inwoners buiten Genk, kunnen het artikel hier in PDF-vorm raadplegen.

Vriendelijke groeten,
de webmaster – ON1PV.

Artikel over MLB in 3600 september 2017