Activatie OT65MLB voor ONFF-0644 vanuit “De Maten”

Op zondag 18/6/2017 activeren we opnieuw onze Special Event Call OT65MLB voor het Belgina Fauna & Flora gebeuren. We gaan van start met de opstelling vanaf 7 uur ’s ochtends (lokale tijd) en zullen eveneens QRV zijn op alle HF banden evenals op 6 meter. De uitzendingen zelf zullen beginnen om 8 uur (lokale tijd) tot ongeveer 14 uur (lokale tijd) of langer al naar gelang.

We zullen uitzenden met de volgende roepnaam : OT65MLB/P.

Alle officiële regels, dewelke een radioamateur dient te hanteren tijdens het maken van een verbinding, dienen strikt nageleefd te worden !!! Zo hebben we het geleerd, zo is het ons opgedragen en zo zullen we het uitvoeren, om ons eigen en ook de club (wereldwijd) niet in discrediet te brengen. We zijn misschien wel amateurs, maar toch maken we professionele QSO’s.

klik hier en bekijk de fotoreportage

Allemaal hartelijk dank voor uw medewerking !!!
 

1 thought on “Activatie OT65MLB voor ONFF-0644 vanuit “De Maten”

  1. Geen sugar, uncle, Nancy maar siera, uniform november. Laten we daar maar mee beginnen want het is nu eender wat op de HF banden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA