Natuurreservaat “De Maten”

Op zondag 18/6/2017 activeren we opnieuw onze Special Event Call OT65MLB voor het Belgina Fauna & Flora gebeuren. We gaan van start met de opstelling vanaf 7 uur ’s ochtends (lokale tijd) en zullen eveneens QRV zijn op alle HF banden evenals op 6 meter. De uitzendingen zelf zullen beginnen om 8 uur (lokale tijd) tot ongeveer 14 uur (lokale tijd) of langer al naar gelang.

We zullen uitzenden met de volgende roepnaam : OT65MLB/P.

Alle officiële regels, dewelke een radioamateur dient te hanteren tijdens het maken van een verbinding, dienen strikt nageleefd te worden !!! Zo hebben we het geleerd, zo is het ons opgedragen en zo zullen we het uitvoeren, om ons eigen en ook de club (wereldwijd) niet in discrediet te brengen. We zijn misschien wel amateurs, maar toch maken we professionele QSO’s.

Allemaal hartelijk dank voor uw medewerking !!!

Copyright © ON4MLB - Alle rechten voorbehouden.