Clubavond vrijdag 22 mei

DSCI0035 DSCI0037
DSCI0142Onze MLB-clubavond van vrijdag 22 mei was qua opkomst alweer zeer geslaagd. De meesten keken natuurlijk uit naar hun bestelling inzake de MLB-groepsaankoop.

De groepsaankoop was een succes ! 19 radioamateurs plaatsten hun bestelling en waren enthousiast over de levering.

DSCI0049Zoals gebruikelijk, opende de voorzitter de clubavond, en werd het splinternieuwe MLB-spandoek ontplooid en ingewijd.

Verder op de avond nam Michel het woord over. Al het aangekochte DMR-materiaal werd zorgvuldig afgeleverd aan de besteller.

DSCI0143Daarna volgde een uitgebreide uiteenzetting door Michel over de mogelijkheden van DMR in het algemeen, en de verschillende DMR-toestellen in het bijzonder.

Op onze volgende clubavond, die door omstandigheden doorgaat op 26 juni in plaats van 19 juni, zal Michel het programmeren van de DMR-toestellen verder toelichten.

Het was weer een boeiende en interessante avond. Het leek wel of sinterklaas was langgeweest. Zij die iets hadden aangekocht waren alleszins blij “met hun nieuw speelgoed” !!! Nu ja, speelgoed kunnen we deze apparatuur niet echt niet. Het betreft degelijk en professioneel materiaal.


Nu overtuigd ?

Diegenen die we gisteren op onze clubavond hebben kunnen overtuigen van deze nieuwe digitale technoligie, en nog niets hebben aangekocht of hebben afgewacht, willen we nog even de kans geven om alsnog hun bestelling door te voeren.

Wil je dus toch nog bestellen ?
Klik hier.

 

DSCI0148 DSCI0147

DSCI0044 DSCI0045

Deel, mail en/of print dit artikel