Waarom Taverne Gheinick?

Taverne GheinickIn afwachting van een eventueel permanent clublokaal, hebben we geopteerd voor Taverne Gheinick, omdat we daar achteraan in de zaak kunnen beschikken over een afgesloten zaaltje, om in alle rust te vergaderen en een clubavond te organiseren. Dit in plaats van de vaste MLB-stek, nl. Café Meng.

Op de clubavond van 21/11 zal het bestuur aan de leden vragen of deze Taverne met het zaaltje hun goedkeuring heeft, of aan hun de keuze om eventueel terug te keren naar Café Meng, iets verderop in het centrum van Genk.

Later, op termijn, is het de bedoeling dat we ergens in een permanent clublokaal terecht kunnen, alwaar we eventueel ook de mogelijkheid hebben om tijdelijk of permanent antennes te plaatsen, en al eens een zend/ontvanger kunnen te plaatsen.

Deze site delen via sociale media